Meer informatie over deze wandelroute?

Route Rijsbergen

Route Achtmaal – Rijsbergen

Grenslandpad route

Het vernieuwde Grenslandpad, dat in Sluis begint, loopt langs de grillige grenslijn met België en steekt deze diverse malen over. Waar? Dat is soms lastig te zeggen, maar de bouwstijl van de huizen verraadt altijd in welk land u bent. Bij grenslandpad route LAW 11 passeert u Hoeve Nelleveld. Toe aan een uitrustende stop? Boek dan snel uw nacht in onze hoeve.

Heeft u uw route gelopen? Wij zijn bereid om u op het eindpunt van uw wandeling op te halen.

Van Gogh fietsroute

Van Gogh fietsrouteDe Van Gogh Fietsroute is een tocht van 335 kilometer verspreidt over 5 etappes. De start in het geboortedorp van Van Gogh. De tweede route start in Etten-Leur. Beide vertrekpunten zijn op ongeveer 20 minuten fietsafstand van Hoeve Nelleveld. Een ideaal onderkomen als u van plan bent om beide routes te fietsen!

Meer informatie?

Van Gogh Brabant

Meer informatie?

Ronde van Nederland 

De ultieme fietsroute in Nederland voor de vakantiefietser. Deze 1300 kilometer durende route is verbonden via LF routes en passeert Hoeve Nelleveld op slechts 4 kilometer. Wilt u een nacht extra genieten van al het moois wat West-Brabant u te bieden heeft? Durf het aan en verdien zo een plek in de eregalerij van Nederland fietsland?