Onze Hoeve bevind zich pal aan een van Nederlands meest bekende wandelroutes namelijk de grenslandpad-route (LAW 9). Ben je opzoek naar een overnachtingsplek om tot rust te komen of een heerlijke B&B in de omgeving van Rijsbergen? Wij staan voor u klaar.

De Grenslandpad route

De Grenslandpad-route gaat langs de Belgisch Nederlandse grens van Sluis naar het witte dorpje Thorn in Limburg. Af en toe steek je zelfs de grillige grenslijn over. De huizen en wegen verraden de aanwezigheid van een grensovergang evenals een van de vele grenspaaltjes. Natuurlijk zijn de populieren dijken in Zeeland het kijken waard en is het Limburgse landschap een letterlijk hoogtepunt. Echter, voor een combinatie van een bourgondische cultuur in een landelijke omgeving vol met landgoederen is de omgeving van Breda de perfecte wandelbestemming.

Uitgelopen?

Heeft u de wandeltocht voltooid en wilt u graag uitrusten voor uw volgende uitdaging? Wij zijn bereid om u op te halen van uw eindpunt zodat u de dag erna weer verder kan lopen. Mocht je echter van plan zijn om LAW 11 te lopen dan loopt u halverwege de route recht tegen onze oprit!